klein en groot formaat

Stickers

Stickers maken wij in vele soorten en formaten, en geschikt voor heel veel toepassingen.

Een sticker met de “weekaanbieding” van de locale supermarkt worden hele andere eisen aan gesteld als aan bijvoorbeeld een (vracht-) auto sticker, welke vaak na 5 jaar weer verwijderd moet worden zonder sporen en lijmresten achter te laten, en dan al die jaren toch mooi te blijven, immers is het jouw visite kaartje voor op de weg.

In het maken van stickers hebben wij meer als 25 jaar ervaring, en voor alle materialen en ondergronden hebben wij wel een materiaal soort in huis welke bij uw toepassing hoort. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat en hoe te maken en voorkomt dat een verkeerde materiaal keuze en teleurstelling achteraf.

Bij ons zult u geen verkleurde (vracht-) auto stickers op uw voertuig zien rondrijden.

Heeft u vragen over drukwerk, wij denken graag met u mee. 
Mail naar: info@printstudioholland.nl of bel 023 – 56 55 205.

Paul Evertsen

Print Studio Holland

Drukwerk

Of het nu gaat om het drukken van visitekaartjes, flyers, brochures of posters, bij onze drukkerij in Hoofddorp wordt u met al uw drukwerk compleet ontzorgd.

Stickers

Wij kunnen alle formaten stickers aan. Van naamkaartjes tot de belettering van uw bedrijfspand tot het bestickeren of wrappen van uw auto.

Groot formaat print

Op onze grote Epson printer maken wij posters op klein en groot (tot super groot) formaat, dit alles in een foto kwaliteit.

Wat zeggen onze klanten

Wat een service! Ik heb last-minute op vrijdag middag een opdracht doorgegeven en maandagochtend kwamen ze de signing van mijn winkel al vakkundig (in Dronten, dus niet naast de deur) plakken. Heel blij mee! Ik zou Print Studio Holland dan ook zeer zeker aanbevelen.

Manon

Nextdoor Kids & Teens

Als fotograaf is het ontzettend belangrijk dat je foto’s van hoge kwaliteit zijn als ze worden afgedrukt. De foto is 2,5 meter bij 1,65 meter. Echt een waanzinnig mooi resultaat. Erg blij met het meedenken, de service en kwaliteit.

Nogmaals ontzettend bedankt Paul!

Rianne Hogewoning

Fotograaf

Super bedrijf, snel accuraat en betaalbaar.
Zeer goede kwaliteit print, meedenken, soepel en uiterst vakkundig.

Petje af, ga zo door!

René Bruinsma

Developer