posters, banners beurswanden

Groot formaat print

Op onze grote Epson printer maken wij posters op klein en groot (tot super groot) formaat, dit alles in een foto kwaliteit. Tevens zijn al onze posters “UV” en kleur bestendig, daar geven wij standaard 3 jaar garantie op. Dus ook als uw posters voor de ramen hangen zullen ze niet verkleuren of verbleken maar blijven ze heel lang mooi

Wij maken posters letterlijk vanaf enkele stuks tot hele grote oplage. Ook de hele handling bij (bijvoorbeeld) winkel ketens, verpakken per winkel, winkelpakketten maken en verzenden, alles gebeurt in eigen huis.

Zo heeft u een contact persoon voor het gehele traject, snel en duidelijke commucatie en korte lijnen, daar houden wij van.

Heeft u vragen over groot formaat printen, wij denken graag met u mee. 
Mail naar: info@printstudioholland.nl of bel 023 – 56 55 205.

Paul Evertsen

Print Studio Holland

Drukwerk

Of het nu gaat om het drukken van visitekaartjes, flyers, brochures of posters, bij onze drukkerij in Hoofddorp wordt u met al uw drukwerk compleet ontzorgd.

Stickers

Wij kunnen alle formaten stickers aan. Van naamkaartjes tot de belettering van uw bedrijfspand tot het bestickeren of wrappen van uw auto.

Groot formaat print

Op onze grote Epson printer maken wij posters op klein en groot (tot super groot) formaat, dit alles in een foto kwaliteit.

Wat zeggen onze klanten

Wat een service! Ik heb last-minute op vrijdag middag een opdracht doorgegeven en maandagochtend kwamen ze de signing van mijn winkel al vakkundig (in Dronten, dus niet naast de deur) plakken. Heel blij mee! Ik zou Print Studio Holland dan ook zeer zeker aanbevelen.

Manon

Nextdoor Kids & Teens

Als fotograaf is het ontzettend belangrijk dat je foto’s van hoge kwaliteit zijn als ze worden afgedrukt. De foto is 2,5 meter bij 1,65 meter. Echt een waanzinnig mooi resultaat. Erg blij met het meedenken, de service en kwaliteit.

Nogmaals ontzettend bedankt Paul!

Rianne Hogewoning

Fotograaf

Super bedrijf, snel accuraat en betaalbaar.
Zeer goede kwaliteit print, meedenken, soepel en uiterst vakkundig.

Petje af, ga zo door!

René Bruinsma

Developer