presentatie systemen

Roll-up en banners

Rol-up banners en andere presentatie systemen
Presentatie systemen zijn er in heel veel soorten, maten en prijsklassen en wel licht ziet u door de bomen het bos niet meer.

Een aantal (veel voorkomende) presentatie systemen hebben wij op voorraad liggen waardoor wij vaak binnen 1 – 2 dagen kunnen leveren. Ook het printen en de montage gebeurt in eigen huis waardoor wij de gehele productie in eigenhand hebben.

Of het nu gaat om een “standaard” rol-up banner, een tuinbanner (met of zonder frame) of een complete aankleding van een beurs of evenement wij kunnen u de juiste oplossing bieden.
Ook montage (en evt. de-montage) op locatie wordt door een van onze monteurs tot in de puntjes uitgevoerd. Bij evenementen wordt er vaak gewerkt in de avond en weekend, ook dat is voor ons geen probleem.

Heeft u een evenement aan te kleden en zoekt u een partners welke dit perfect voor u uitvoert dan kom ik graag met u in contact, wij denken graag met u mee in materialen, uitvoeringen en montage.

 

Heeft u vragen over drukwerk, wij denken graag met u mee. 
Mail naar: info@printstudioholland.nl of bel 023 – 56 55 205.

Paul Evertsen

Print Studio Holland

Drukwerk

Of het nu gaat om het drukken van visitekaartjes, flyers, brochures of posters, bij onze drukkerij in Hoofddorp wordt u met al uw drukwerk compleet ontzorgd.

Stickers

Wij kunnen alle formaten stickers aan. Van naamkaartjes tot de belettering van uw bedrijfspand tot het bestickeren of wrappen van uw auto.

Groot formaat print

Op onze grote Epson printer maken wij posters op klein en groot (tot super groot) formaat, dit alles in een foto kwaliteit.

Wat zeggen onze klanten

Wat een service! Ik heb last-minute op vrijdag middag een opdracht doorgegeven en maandagochtend kwamen ze de signing van mijn winkel al vakkundig (in Dronten, dus niet naast de deur) plakken. Heel blij mee! Ik zou Print Studio Holland dan ook zeer zeker aanbevelen.

Manon

Nextdoor Kids & Teens

Als fotograaf is het ontzettend belangrijk dat je foto’s van hoge kwaliteit zijn als ze worden afgedrukt. De foto is 2,5 meter bij 1,65 meter. Echt een waanzinnig mooi resultaat. Erg blij met het meedenken, de service en kwaliteit.

Nogmaals ontzettend bedankt Paul!

Rianne Hogewoning

Fotograaf

Super bedrijf, snel accuraat en betaalbaar.
Zeer goede kwaliteit print, meedenken, soepel en uiterst vakkundig.

Petje af, ga zo door!

René Bruinsma

Developer