PRINT STUDIO HOLLAND

Raamstickers

Binnen het maken van stickers zijn raamstickers weer een vak apart. Raamstickers moeten vaak weer verwijderd worden, hoe makkelijker en schoner hoe liever, en kun je dit verwijderen zelf doen, dan scheelt dat weet monteurs kosten.

Voor raamstickers hebben wij verschillende oplossingen voor in huis, en bent u zelf niet zo handig, een van onze monteurs kan de stickers bij u komen monteren zodat wij u ook daarmee compleet ontzorgen.

Wij doen dit zowel voor particulieren als voor hele grote internationale bedrijven, zowel in Nederland als in heel Europa.

Heeft u vragen over wayfinding materialen of het aankleden van uw winkel?

Wij denken graag met u mee en besparen daarmee gelijk teleurstellingen en kosten. 
Mail naar: info@printstudioholland.nl of bel 023 – 56 55 205.

Paul Evertsen
Print Studio Holland

Drukwerk

Of het nu gaat om het drukken van visitekaartjes, flyers, brochures of posters, bij onze drukkerij in Hoofddorp wordt u met al uw drukwerk compleet ontzorgd.

Stickers

Wij kunnen alle formaten stickers aan. Van naamkaartjes tot de belettering van uw bedrijfspand tot het bestickeren of wrappen van uw auto.

Groot formaat print

Op onze grote Epson printer maken wij posters op klein en groot (tot super groot) formaat, dit alles in een foto kwaliteit.

Wat zeggen onze klanten

Wat een service! Ik heb last-minute op vrijdag middag een opdracht doorgegeven en maandagochtend kwamen ze de signing van mijn winkel al vakkundig (in Dronten, dus niet naast de deur) plakken. Heel blij mee! Ik zou Print Studio Holland dan ook zeer zeker aanbevelen.

Manon

Nextdoor Kids & Teens

Als fotograaf is het ontzettend belangrijk dat je foto’s van hoge kwaliteit zijn als ze worden afgedrukt. De foto is 2,5 meter bij 1,65 meter. Echt een waanzinnig mooi resultaat. Erg blij met het meedenken, de service en kwaliteit.

Nogmaals ontzettend bedankt Paul!

Rianne Hogewoning

Fotograaf

Super bedrijf, snel accuraat en betaalbaar.
Zeer goede kwaliteit print, meedenken, soepel en uiterst vakkundig.

Petje af, ga zo door!

René Bruinsma

Developer