autobelettering en wrap

Auto stickers

Auto sticker, logo’s en teksten, op kleine (luxe) auto’s of op hele grote vracht auto’s, hiermee hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring.

Op als onze auto stickers geven wij minimaal 3 jaar (tot max. 9 jaar) garantie op en vertellen u daar graag meer over.Buiten het maken van de stickers zelf komt er eens een tijd dat ze er weer af moeten, en met onze stickers is dit absoluut probleemloos te (evt. laten) doen. Het monteren en demonteren hiervan is een vak op zich waarbij onze monteurs hiervoor een speciale opleiding hebben gevolgd.Vaak zie je hele goedkope stickers op een (vracht-) auto zitten welke na een jaar al begint te verkleuren tot soms zelf helemaal van de auto afgebleekt zijn. Dit heeft te maken met een gebrek aan kennis over materialen en print technieken. Deze specifieke kennis hebben wij in huis en daarom durven wij probleemloos hier een aantal jaren garantie op te geven en zal dit met onze sticker niet gebeuren.Bij een verkeerde (vaak goedkope) materiaal keuze zie je bij verwijdere stickers nog een moet zitten, of de sticker is alleen heel moeilijk te verwijderen met hele hoge kosten.Door vooraf de goede materiaal keuze te maken voorkom je teleurstelling en hoge kosten achteraf.

Voor al uw voertuig stickers, groot en klein

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. 
Mail naar: info@printstudioholland.nl of bel 023 – 56 55 205.

Paul Evertsen

Print Studio Holland

Drukwerk

Of het nu gaat om het drukken van visitekaartjes, flyers, brochures of posters, bij onze drukkerij in Hoofddorp wordt u met al uw drukwerk compleet ontzorgd.

Stickers

Wij kunnen alle formaten stickers aan. Van naamkaartjes tot de belettering van uw bedrijfspand tot het bestickeren of wrappen van uw auto.

Groot formaat print

Op onze grote Epson printer maken wij posters op klein en groot (tot super groot) formaat, dit alles in een foto kwaliteit.

Wat zeggen onze klanten

Wat een service! Ik heb last-minute op vrijdag middag een opdracht doorgegeven en maandagochtend kwamen ze de signing van mijn winkel al vakkundig (in Dronten, dus niet naast de deur) plakken. Heel blij mee! Ik zou Print Studio Holland dan ook zeer zeker aanbevelen.

Manon

Nextdoor Kids & Teens

Als fotograaf is het ontzettend belangrijk dat je foto’s van hoge kwaliteit zijn als ze worden afgedrukt. De foto is 2,5 meter bij 1,65 meter. Echt een waanzinnig mooi resultaat. Erg blij met het meedenken, de service en kwaliteit.

Nogmaals ontzettend bedankt Paul!

Rianne Hogewoning

Fotograaf

Super bedrijf, snel accuraat en betaalbaar.
Zeer goede kwaliteit print, meedenken, soepel en uiterst vakkundig.

Petje af, ga zo door!

René Bruinsma

Developer