print studio holland

Contact

Adres

Kruisweg 12092131 MD Hoofddorp

Email

info@printstudioholland.nl

Telefoon

023 56 55 205

Het maken van print- en drukwerk is een complexe materie, heel veel is er mogelijk op heel veel materiaal soorten.

Met meer als 25 jaar ervaring in het maken van drukwerk weten wij als geen ander hoe en wat te maken en kunnen u helpen in het maken van de goede keuze.

Of het nu gaat om het maken van 1 kopietje, het drukken van visitekaartjes, flyers, brochures of posters, bij ons wordt u met al uw drukwerk compleet ontzorgd.

Heeft u vragen over drukwerk, wij denken graag met u mee

Paul Evertsen
Print Studio Holland
info@printstudioholland.nl

Drukwerk

Of het nu gaat om het drukken van visitekaartjes, flyers, brochures of posters, bij onze drukkerij in Hoofddorp wordt u met al uw drukwerk compleet ontzorgd.

Stickers

Wij kunnen alle formaten stickers aan. Van naamkaartjes tot de belettering van uw bedrijfspand tot het bestickeren of wrappen van uw auto.

Groot formaat print

Op onze grote Epson printer maken wij posters op klein en groot (tot super groot) formaat, dit alles in een foto kwaliteit.

Wat zeggen onze klanten

Wat een service! Ik heb last-minute op vrijdag middag een opdracht doorgegeven en maandagochtend kwamen ze de signing van mijn winkel al vakkundig (in Dronten, dus niet naast de deur) plakken. Heel blij mee! Ik zou Print Studio Holland dan ook zeer zeker aanbevelen.

Manon

Nextdoor Kids & Teens

Als fotograaf is het ontzettend belangrijk dat je foto’s van hoge kwaliteit zijn als ze worden afgedrukt. De foto is 2,5 meter bij 1,65 meter. Echt een waanzinnig mooi resultaat. Erg blij met het meedenken, de service en kwaliteit.

Nogmaals ontzettend bedankt Paul!

Rianne Hogewoning

Fotograaf

Super bedrijf, snel accuraat en betaalbaar.
Zeer goede kwaliteit print, meedenken, soepel en uiterst vakkundig.

Petje af, ga zo door!

René Bruinsma

Developer