borden en panelen

Borden voor binnen en buiten

Het maken van borden en panelen vraagt veel materiaal kennis. Deze kennis heeft Print Studio Holland in huis, wij maken dit soort werk al meer als 25 jaar.

Bij het maken van borden is een van onze 1e vragen “zijn de borden voor binnen- of buiten gebruik” dit bepaald al vaak de 1e materiaal keuze. Ook vragen als montage en bevestiging, plaatdikte, hoe lang moet het mee spelen een belangrijke rol hierin.

Aan een bord aan de gevel met je bedrijfsnaam en logo welke jaren mooi moet blijven worden andere eisen gesteld als aan een bord op de beursstand voor 4 dagen.
Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander de juiste keuze te maken en krijgt u een product wat voor uw toepassing geschikt is tegen de juiste prijs

Graag adviseren en helpen wij klanten hiermee, bij ons wordt u compleet ontzorgd.

Wilt u meer weten over de fabrikage van borden, neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

Heeft u vragen over drukwerk, wij denken graag met u mee. 
Mail naar: info@printstudioholland.nl of bel 023 – 56 55 205.

Paul Evertsen

Print Studio Holland

Drukwerk

Of het nu gaat om het drukken van visitekaartjes, flyers, brochures of posters, bij onze drukkerij in Hoofddorp wordt u met al uw drukwerk compleet ontzorgd.

Stickers

Wij kunnen alle formaten stickers aan. Van naamkaartjes tot de belettering van uw bedrijfspand tot het bestickeren of wrappen van uw auto.

Groot formaat print

Op onze grote Epson printer maken wij posters op klein en groot (tot super groot) formaat, dit alles in een foto kwaliteit.

Wat zeggen onze klanten

Wat een service! Ik heb last-minute op vrijdag middag een opdracht doorgegeven en maandagochtend kwamen ze de signing van mijn winkel al vakkundig (in Dronten, dus niet naast de deur) plakken. Heel blij mee! Ik zou Print Studio Holland dan ook zeer zeker aanbevelen.

Manon

Nextdoor Kids & Teens

Als fotograaf is het ontzettend belangrijk dat je foto’s van hoge kwaliteit zijn als ze worden afgedrukt. De foto is 2,5 meter bij 1,65 meter. Echt een waanzinnig mooi resultaat. Erg blij met het meedenken, de service en kwaliteit.

Nogmaals ontzettend bedankt Paul!

Rianne Hogewoning

Fotograaf

Super bedrijf, snel accuraat en betaalbaar.
Zeer goede kwaliteit print, meedenken, soepel en uiterst vakkundig.

Petje af, ga zo door!

René Bruinsma

Developer